AKTUELNO

Pevačica Neda Ukraden gazi osmu deceniju života, a o njenoj vitkoj liniji i savršenom izgledu mnogi pričaju.

Godinama unazad Neda Ukraden (74) dobija silne komplimente na račun njenog izgleda, ali sada je njena ćerka Jelena napravila paparaco i uslikala svoju majku u bikiniju u jednom kafiću na moru, gde trenutno borave porodično.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mnogi su ostali bez reči kada su ugledali pevačicu koja uveliko gazi osmu deceniju života u bikiniju, a na njenoj vitkoj liniji bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice, jer pevačica izgleda kao devojka.

Foto: Instagram.com

Kao što je i poznato, Neda godinama unazad leto provodi na primorju. Naime, u njenoj porodičnoj kući koju je nedavno sredila, pevačica uživa sa svojom porodicom, ćerkom Jelenom, zetom i unucima.

Tokom renoviranja koje se desilo pre par godina, pevačica je sredila ceo objekat i napravila vilu sa bazenom i velikim dvorištem pubim zelenila, gde pevačica puni baterije za letnje nastupe.

Pevačica je ranije otkrila koja je tajna njene savšene linije i mladalačkog izgleda:

- Ja sam žena koja ne krije svoje godine, ali iza ovakvog izgleda stoji dosta odricanja .Pazim šta jedem, odnosno koliko jedem, tu je fizička aktivnost i redovno kontroliranje zdravlja kod stručnih ljudi. Ja sve jedem, ali umerenost je ono sto je najbitnije – otkrila je Neda, koja ne krije koliko je ponosna na svoje godine:

- Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primer ženama da se bez plastike može dobro izgledati. Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar ‘Babo, nije te sramota, umesto toga bi trebalo da mi kažu ‘Bravo, ženo’, da pitaju ‘Šta jedeš, kako si postigla to, vežbaš li?’. Zašto? Žena koja dobro izgleda, dobro se oseća…. Ma i da ne izgledam dobro, ponašaću se kako ja želim – pričala je tada pevačica.

Foto: printscreen

Autor: Nemanja Brajović